Carlsberg Ukraine підтримує навчальні програми для пивоварів

Головний технолог Carlsberg Ukraine, Юрій Гук, показав учасникам Школи пивовара (Beer Craft Brew School), як працює велике підприємство та поділився з ними порадами й професійними інсайтами.

1 грудня майбутні майстри крафтового пивоваріння відвідали Київський пивоварний завод Carlsberg Ukraine, для того, щоби перейняти досвід однієї з провідних пивоварних груп у світі. Під час першого етапу візиту, студенти заглибились у теоретичні основи — термінологію, інформацію про інгредієнти, технічні тонкощі.

У рамках другого, практичного блоку, Юрій Гук більш детально познайомив учасників Школи з роботою Київського заводу: від пункту прийому сировини до ліній розливу пива. Студентів вразили об’єми виробництва, потужності пивоварні та рівень автоматизації. Особливу увагу приділили технологічним питанням бродіння та контролю якості.

«Пивовар — це особлива професія, і вона потребує особливих знань. Приємно бачити, що стільки людей хоче опанувати цю справу і підходить до неї серйозно. Ми бачимо потенціал розвитку українського ринку пива, в тому числі, і за рахунок крафтових та міні-пивоварень, а тому ми із задоволенням підтримуємо освітні ініціативи та ділимося власним досвідом», — Юрій Гук, головний технолог Carlsberg Ukraine.

Школа Пивовара — це українська, спеціалізована навчальна програма з підготовки пивоварів, яка розроблена для тих, хто захоплюється пивом, прагне розібратися у процесах його приготування, отримати системні знання про технології та культуру пивоваріння і, можливо, планує відкрити власну броварню у майбутньому.

Нагадаємо, що у 2016-му році компанія Carlsberg Ukraine запровадила навчальну програму «Бізнес-посли». ЇЇ мета — познайомити студентів українських ВУЗів з особливостями роботи глобальних корпорацій, сучасними бізнес-ризиками, лідерством у складних умовах і тонкощами управління в міжнародних компаніях.