HR директорка PJSC Carlsberg Ukraine Людмила Голинська взяла участь у круглому столі про реінтеграцію ветеранів

Американська торгівельна палата в Україні створила платформу для об’єднання бізнесу та уряду, аби сприяти обговоренню того, як спільними зусиллями допомогти реінтеграції ветеранів.

Роль бізнесу, незалежно від розміру чи напрямку, має фокусуватися на сприянні адаптації та забезпеченню гідних умов праці ветеранів. Реалізація таких програм повинна мати на меті розкриття професійного потенціалу, знань та навичок, набутих під час військової служби.

Кожен із присутніх поділився досвідом реалізованих ініціатив. Зокрема Людмила Голинська, старша директорка з персоналу PJSC Carlsberg Ukraine, взяла участь у круглому столі «Підтримка героїв: реінтеграція ветеранів у робоче середовище» та представила програму реінтеграції Компанії, поділившись досвідом створення інклюзивного середовища, результатами впроваджених заходів для демобілізованих працівників та інсайтами, отриманими в ході роботи.

«З першого дня повномасштабної війни нашим пріоритетом була всебічна підтримка колег. Компанія надає фінансову допомогу мобілізованим співробітникам, а також зберігає за ними всі робочі місця та середній щомісячний заробіток. Ми тісно співпрацюємо з нашими колегами-ветеранами й вдячні їм за відкритість і готовність долучатися до постійної розбудови й вдосконалення нашої програми. Реінтеграція ветеранів починається з моменту мобілізації», – прокоментувала Людмила Голинська.

На зустрічі були присутні інші представники бізнесу, державних органів та громадського сектору як-от: Оксана Жолнович, Міністрка соціальної політики України, Оксана Збітнєва, голова ГО "Безбар'єрність", Катерина Ковальчук, директорка Superhumans Center, Сергій Жуковський, захисник України, випускник Superhumans Center.