Компанія Carlsberg Ukraine потрапила до рейтингу найкращих роботодавців України 2021

Нещодавно видання «Фокус» підбило підсумки 2021 року та оголосило рейтинг найкращих українських роботодавців. Компанія Carlsberg Ukraine отримала відзнаку як один із найкращих роботодавців у своїй галузі.

Експертне журі звертало увагу на такі критерії: репутація компанії, наявність офіційного працевлаштування, середній рівень заробітної плати, можливості для кар'єрного зростання, наявність тренінгів і навчання, програми стажування для студентів, відгуки працівників щодо задоволеності роботою у компанії тощо.

Варто зауважити, що Carlsberg Ukraine входить до складу Carlsberg Group, одного з провідних світових виробників пива. Компанія має заводи у Запоріжжі, Києві та Львові. Нині там працюють понад 1350 осіб. Співробітники мають змогу пройти навчальні курси, тренінги й семінари, отримати медстрахування та щомісячну премію. Компанія також впровадила політику різноманітності та інклюзивності. Її суть полягає у наданні рівних можливостей для кар'єрного зростання незалежно від соціальних характеристик. Сьогодні у компанії працюють співробітники від 21 до 70 років, 4% штату — люди з інвалідністю.

Відзначимо, що Carlsberg Ukraine активно дбає про працівників під час пандемії Covid-19. Відразу після старту державної програми з вакцинації організованих колективів компанія розпочала щеплення на заводах і на сьогоднішній день має більш ніж 63% вакцинованого персоналу.

У рамках рейтингу роботодавців від видання «Фокус» Євген Шевченко, генеральний директор Carlsberg Ukraine, дав нове інтерв’ю, в якому розповів про:

• виклики, що постали перед бізнесом у період COVID-19, і як у компанії на них відреагували;
  • зміни в трудових відносинах під впливом пандемії;
  • діджиталізацію бізнесу та держави;
  • вплив ситуації з потраплянням окремих регіонів до «червоної зони» карантину;
  • нові тенденції у сфері зайнятості, що виникли під впливом пандемії.

Переглянути його можна за посиланням.