ПрАТ «Карлсберг Україна» повідомляє про проведення Первинного Запиту Пропозицій в рамках проведення тендера на надання міжнародних та  внутрішніх перевезень залізничним транспортом (вагонами) у 2018 році з  доставки готової продукції (пиво); тари; сировини; сипучих грузів та інших матеріальних цінностей,  без гарантованих об’ємів, а також технічного обслуговування під'їзної залізничної колії, що належить ПрАТ «Карлсберг Україна» в м. Київ.

При Вашому позитивному вирішенні прийняти участь в тендері необхідно заповнити файл «Komertsіjna propozitsіja» та відправити на ел. адресу в форматі excel: delivery@carlsberg.ua

Пропозиції приймаються до 09.03.2018  17:00

Тел. для довідок: 067 414 20 12  Андрійчук Вадим

Дане повідомлення носить інформаційний характер і не є офіційним повідомленням про проведення конкурсу. ПрАТ «Карлсберг Україна» не несе ніяких зобов'язань по укладанню будь-яких договорів з організаціями, що надали свої пропозиції.