Повідомлення про проведення Первинного Запиту Пропозицій в рамках проведення тендеру з подальшим проведенням електронного аукціону на продаж продаж відходів відпрацьованих акумуляторів, включаючи з обладнання (Запоріжжя) ПрАТ «Карлсберг Україна» у 2019

ПрАТ «Карлсберг Україна» повідомляє про початок збору комерційних пропозицій з подальшим проведенням електронного аукціону на продаж деяких видів виробничих відходів/неліквідів (відходи відпрацьованих акумуляторів, включаючи обладнання IT) в 2019 році (Запорізький виробничий центр) і запрошує компанії брати участь на торговому майданчику Ariba.

Дата початку прийому пропозицій — з моменту виходу оголошення

Дата закінчення прийому пропозицій — 02.12.2019 в 12:00

Компанії, які зацікавлені взяти участь у тендері/аукціоні, повинні надіслати на контактна особа Організатора (нижче) заповнені файли "Дані контрагента", "Заявка на участь у тендері" (шаблони додаються) та скан первинного КП.

Надалі на Учасників (на електронну адресу, вказану у файлі "Дані контрагента") прийде повідомлення про дату і час початку збору первинних КП на електронній торговельній площадці і пізніше - про дату і час початку електронних торгів.

Детальна інформація про умови і порядок проведення тендера, а також закупівельна документація, включаючи фотографії, будуть розміщені на торговому майданчику Ariba.

Ви отримаєте повідомлення від торгового майданчика Ariba

Організатор: Департамент Закупівель ПрАТ «Карлсберг Україна»

Контактна особа: Олексій Школяренко

тел: +38 044 490 29 29 (внутр. 3363)

Дане повідомлення має інформаційний характер і не є офіційним повідомленням про проведення конкурсу. ПрАТ «Карлсберг Україна» не несе ніяких зобов'язань по укладанню будь-яких договорів з організаціями, що надали свої пропозиції.