Carlsberg Ukraine підтримала відбудову Національного університету харчових технологій, що постраждав внаслідок ворожих атак

PJSC Carlsberg Ukraine підтримала відновлення гуртожитків та навчального корпусу фізичного виховання Національного університету харчових технологій. Будівлі університету зазнали руйнувань унаслідок нічної атаки дронів-камікадзе 30 травня.

Національний університет харчових технологій – єдиний представник України в Європейській асоціації з харчової науки, що готує кваліфікованих фахівців для високотехнологічних галузей економіки.

«Велика частина наших співробітників – випускники НУХТ, – каже директорка з корпоративних відносин CarlsbergUkraine Юлія Стельмах. – Ми цінуємо наших фахівців за професійність. Багато з них починали шлях у компанії, будучи студентами й маючи змогу пройти у нас навчально-виробничу практику, а зараз успішно працюють, досягають успіху та розвивають Carlsberg Ukraine. Ми цінуємо та поважаємо альма-матер наших колег і долучаємося до відновлення гуртожитків та навчального корпусу, аби студенти та викладачі могли й надалі продовжувати навчання та роботу в комфортних умовах».

«У нинішній складний час надзвичайно важливо відчувати підтримку близьких, колег, партнерів. І коли біда прийшла й у наш колектив, на допомогу поспішили наші вірні друзі, наші багатолітні надійні стейкхолдери, соціально відповідальне підприємство – Carlsberg Ukraine. Ми надзвичайно пишаємося таким партнерством і нашою багатолітньою плідною співпрацею. І ми дуже вдячні і керівництву підприємства, і усьому колективові за підтримку, допомогу не лише словом, а й ділом, за всі наші спільні проєкти, а найбільше за високу оцінку наших випускників, а відтак і нашої роботи. Дуже приємно працювати і набагато легше долати всі труднощі (віримо, вони тимчасові), коли бачиш таку оцінку своєї роботи. Колектив Національного університету харчових технологій працюватиме й надалі так само віддано й натхненно, готуватиме для нашої України найкращих, найпрофесійніших фахівців і патріотів, адже за нами такі гіганти харчової промисловості як Carlsberg Ukraine. Вірю, попереду ще не один спільний проєкт, й зичу колективові підприємства подальшого розвитку, успіху й процвітання. Разом ми – сила!», - коментує ректор НУХТ, професор Олександр Шевченко

Carlsberg Ukraine та Національний університет харчових технологій тісно співпрацюють уже багато років, зокрема в галузі навчання студентів. Фахівці компанії проводять відкриті лекції та майстер-класи для нового покоління, а також запрошують на екскурсії на свої виробничі потужності, щоб у практиці показати, як працює пивовиробництво.