Юлія Стельмах обрана співголовою Комітету харчової промисловості Американської торговельної палати

Юлію Стельмах, cтаршу директорку з корпоративних комунікацій регіону Центральної та Східної Європи та PJSC Carlsberg Ukraine учергове обрано співголовою Комітету харчової промисловості Американської торговельної палати в Україні (АСС).

«Ми як представники міжнародної компанії, що працює у сфері харчової промисловості знаємо, наскільки ця галузь важлива для України: і з погляду розвитку та забезпечення продовольства для населення, і з погляду підтримки економіки держави, оскільки харчова промисловість не працює у замкненому колі, а об’єднує навколо себе суміжні галузі – сільське господарство, логістику, готельно-ресторанний бізнес. Це тисячі робочих місць. Наприклад, один співробітник пивоварної галузі створює 16 робочих місць у суміжних. Ми маємо розвивати харчову промисловість на своєму шляху до євроінтеграції й покращувати наші здобутки з року в рік»,  – коментує Юлія Стельмах.

Комітет харчової промисловості АСС опікується питаннями стабільного розвитку ринку харчової промисловості в Україні, сприяє вдосконаленню законодавства про безпеку харчових продуктів, розумній регуляції у цій сфері, розвитку міжнародної торгівлі.