Меню

Запрошення до участі в тендері по вибору агенції для бренд активацій та спеціальних проектів

Шановні партнери!

Ми раді запросити Вас взяти участь у тендері на вибір агенції для обслуговування бренд активацій та спеціальних проектів для ПрАТ «Карлсберг Україна».

Основні вимоги

Відносини Групи з діловими партнерами будуються на принципах відповідальності та співпраці. Наші партнери можуть бути впевнені в тому, що вони мають справу з компанією з бездоганною репутацією, яка дотримується загальноприйнятих норм ділової взаємодії.

Під час взаємодії з діловими партнерами Група прагне керуватися принципами порядності та сумлінної ділової практики, чітко і своєчасно виконувати взяті на себе зобов'язання. Основою для співпраці є взаємна повага та пошук переваг від спільної роботи.

Основні вимоги до учасників:

  • Відсутність серед клієнтів Агенції конкуруючих брендів з категорій: пиво, квас, сидр, бірмікси, слабоалкогольні та енергетичні напої
  • Підписання договору про нерозголошення конфіденційної інформації та заповнена анкета контрагента
  • Умови оплати у разі перемоги у тендері: оплата протягом 93-х календарних днів, починаючи з першого дня наступного місяця після місяця, в якому був підписаний Акт виконаних робіт (наданих послуг) обома сторонами, але тільки у платіжний день
  • Перевірка контрагента службою безпеки Карлсберг Україна

Конфіденційність

Уся інформація про тендерний процес є конфіденційною і має бути використана виключно з метою оформлення комерційної пропозиції у відповідь на тендерний запит. Будь-яке інше використання цієї інформації третіми особами або організаціями без попереднього письмового дозволу Групи Карлсберг суворо забороняється. Усі відповіді постачальників на запрошення також зберігаються в суворій конфіденційності, вони будуть доступні лише обмеженому колу осіб у Групі Карлсберг. Інформація, надана Вашою компанією під час тендера, буде використовуватися виключно з метою проведення даного тендера.

Етапи проведення тендеру 

1 етап: 08-13 грудня 2022 р.

  • Збір інформації про компанію.
  • Надання агентством прикладів своїх робіт
  • Перевірка службою безпеки контрагента
  • Укладення договору про конфіденційність
  • Підписання анкети контрагента

2 етап: 13 - 28 грудня 2022 р.

Надання учасниками цінових пропозицій відповідно до брифу, який буде надісланий представниками Карлсберг Україна, їх розгляд, можливий дебрифінг та/або оптимізація наданих умов.

За підсумками другого етапу буде здійснено вибір переможця.

Плановий термін завершення тендерного процесу у вигляді прийняття остаточного рішення тендерною комісією: до 30 грудня 2022 р.

Термін співпраці: 1 рік (01.01.2023-31.12.2023). За результатами річної роботи буде проведено атестацію. У разі високої оцінки, співпраця може бути пролонгована ще на 1 рік.

Початок співпраці - січень 2023 р., але лише після підписання Договору між сторонами.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у даному Тендері, будь ласка, надішліть підтвердження щодо відповідності всім основним вимогам до учасників тендеру (див. вище) не пізніше ніж 13 грудня 2022.

КОНТАКТНІ ОСОБИ

Відповідальний виконавець: Гречановська-Покусай Олена

Посада: провідний фахівець з бренд активацій та спеціальних проєктів

Тел.: +38067 414 22 28

e-mail: [email protected]

 

З копією на: Затула Юлія

Посада: провідний фахівець з маркетингових комунікацій

е-mail: [email protected]