Меню

Повідомлення про проведення Первинного Запиту пропозицій на поставку Пневмооболонок розміром 900х1200 мм для ПрАТ «Карлсберг Україна»

ПрАТ «Карлсберг Україна» повідомляє про початок проведення Первинного Запиту Пропозицій і запрошує компанії подавати свої пропозиції на поставку пневмооболонок розміром 900х1200 мм для ПрАТ «Карлсберг Україна». Просимо звернути увагу на необхідну якість продукту, умови оплати (100% вартості товару з відтермінуванням не менше 93 календарних дні, починаючи від останнього дня місяця, в якому було здійснене відвантаження товару) та умови відвантаження (доставка на склад покупця, м. Київ, вул. Прирогівський шлях, 137).

Дата початку прийому пропозицій — з моменту виходу оголошення

Дата закінчення прийому пропозицій — 12:00, 21.11.2020

Пропозиції необхідно направляти на електронну адресу: [email protected]

Детальна інформація про умови, необхідні документи та формат надання Пропозицій міститься в «Закупівельній документації».

Організатор: Департамент Закупівель ПрАТ «Карлсберг Україна»

Контактна особа: Глускіна Тетяна Сергіївна
тел .: 044 490 29 29, вн. 1093
e-mail: [email protected]

Дане повідомлення носить інформаційний характер і не є офіційним повідомленням про проведення конкурсу.  ПрАТ «Карлсберг Україна» не несе ніяких зобов'язань по укладанню будь-яких договорів з організаціями, що надали свої пропозиції.