Запрошення до участі в тендері з вибору креативної агенції для ПрАТ «Карлсберг Україна» з метою розробки креативної ідеї, концепції та найменування для майбутніх крафтових сортів пива нової ТМ

Шановні партнери!

Ми шукаємо партнера, який допоможе нам розробити креативну ідею, концепцію та неймінги для майбутніх крафтових сортів пива нової ТМ.

Обов'язковими умовами для участі в тендері є:
•    Відсутність серед клієнтів Агенції конкуруючих брендів з категорій: пиво (крафтове особливо), квас, сидр, бірмікси, слабоалкогольні напої.
•    Підписання типового договору і обов'язкове виконання взятих на себе зобов'язань
•    Підписання договору про нерозголошення конфіденційної інформації
•    Оплата протягом 93х календарних днів, починаючи з першого дня наступного місяця після місяця, в якому був підписаний Акт виконаних робіт (наданих послуг) обома сторонами, але тільки у платіжний день
•    Підписання антикорупційних пунктів
•    Перевірка контрагента внутрішньою службою безпеки

Конфіденційність

Уся інформація про тендерний процес є конфіденційною і повинна бути використана виключно з метою оформлення комерційної пропозиції у відповідь на даний запит. Будь-яке інше використання цієї інформації третіми особами або організаціями без попередньої письмової згоди ПрАТ «Карлсберг Україна» суворо забороняється. Всі відповіді постачальників на запрошення також зберігаються в суворій конфіденційності, вони будуть доступні лише обмеженому колу осіб команди ПрАТ «Карлсберг Україна». Інформація, надана Вашою компанією під час тендеру, буде використовуватися виключно в цілях проведення даного тендеру.

Етапи проведення тендера

1 етап: 11 липня – 18 липня
Збір інформації про компанію:
•    Надання credentials Агенції
•    Надання Агенцією реєстраційних документів (статут, протокол загальних зборів засновників; документ, що підтверджує державну реєстрацію (виписка); документ, що підтверджує статус платника податків)
•    Перевірка службою безпеки контрагента
•    Укладення договору про конфіденційність

2. етап: 18 липня - 22 липня
Брифінг учасників тендеру. Зустріч онлайн, ми організуємо та надамо посилання в програмі Microsoft Teams. Брифінг проводиться для всіх учасників одночасно.
Надання тендерного файлу для заповнення цінових пропозицій
3 етап: 29 липня - 31 липня
Підготовка пропозицій від Агенцій
Надання цінової пропозиції: до 29-го липня
Презентація творчих завдань: 29-31 липня

Критерії оцінки

Оцінюються креативна та фінансова пропозиції у співвідношенні 50/50. Оцінювання проводитиметься бренд командою проекту Карлсберг Україна.

Вимоги до презентації.

Презентація відбуватиметься у форматі онлайн.
На презентацію відводиться до 1 години. Просимо сконцентруватися на тендерному завданні, ми попередньо ознайомимося з презентаціями Агенцій.
Просимо щоб над пропозицією працювала команда, що в подальшому буде обслуговувати наші бренди у разі виграшу. Презентацію просимо провести команду, що в подальшому буде працювати з нашими брендами.
У презентацію необхідно включити структуру запропонованої команди.

За підсумками третього етапу буде здійснено вибір переможців.

Термін співпраці:
Максимальний строк роботи без проведення тендеру - 2 роки.
Початок співпраці – серпень 2024р.

Важливо розуміти, що поточний тендер має на увазі проектну співпрацю on demand, а саме:
-    підготовку креативної ідеї (участь у тендері безкоштовна, переможець тендеру отримує оплату за виграшну концепцію);
-    надалі переможець по мірі створення проектом нових сортів буде працювати над розробкою неймінгів у рамках концепції.
Надалі ми зацікавлені залучати креативу агенцію до інших робіт над проектом, проте не у рамках даного тендеру.

Якщо ви хочете взяти участь в цьому Тендері, будь-ласка, надішліть не пізніше 10 липня 2024 року:
1. Підтвердження участі в тендері. Формат - електронний лист
2. Підтвердження, що ви не працюєте з брендами категорій: пиво, квас, сидр, бірмікси, слабоалкогольні напої. Формат - електронний лист
3. Підтвердження того, що ви приймаєте умови пост оплати. Формат - електронний лист

З нетерпінням чекаємо отримання Вашої відповіді в зазначений термін!

КОНТАКТИ

Гавриляк Елена
Молодший бренд менеджер локальних брендів
e-mail:  [email protected]