Запрошення до участі в тендері по вибору креативної агенції ПрАТ «Карлсберг Україна»

Шановні партнери!

Цим листом ми раді запросити Вас взяти участь у тендері на вибір агенції для розробки комунікаційних стратегій, позиціонування та платформ для брендів «Карлсберг Україна», креативних концепцій, ідей, дизайнів та віжуалів.

Обов'язковими умовами для участі в тендері є:

• Відсутність серед клієнтів Агенції конкуруючих брендів з категорій: пиво, квас, сидр, бірмікси, слабоалкогольні та енергетичні напої
  • Підписання договору про нерозголошення конфіденційної інформації
  • Умови оплати у разі перемоги у тендері:
  1. оплата протягом 93-х календарних днів, починаючи з першого дня наступного місяця після місяця, в якому був підписаний Акт виконаних робіт (наданих послуг) обома сторонами, але тільки у платіжний день
  2. у разі залучення третіх осіб - протягом 63-х календарних днів, починаючи з першого дня наступного місяця після місяця, в якому був підписаний Акт виконаних робіт (наданих послуг) обома сторонами, але тільки у платіжний день
  • Перевірка контрагента службою безпеки «Карлсберг Україна».

Конфіденційність

Вся інформація про тендерний процес є конфіденційною і повинна бути використана виключно з метою оформлення комерційної пропозиції у відповідь на даний запит. Будь-яке інше використання цієї інформації третіми особами або організаціями без попередньої письмової згоди ПрАТ «Карлсберг Україна» суворо забороняється. Всі відповіді постачальників на запрошення також зберігаються в суворій конфіденційності, вони будуть доступні лише обмеженому колу осіб команди ПрАТ «Карлсберг Україна». Інформація, надана Вашою компанією під час тендеру, буде використовуватися виключно в цілях проведення даного тендеру.

Етапи проведення тендера

Етап 1: вересень 2023

Збір інформації про потенційних контрагентів та визначення учасників:

• Надання credentials агенціями
  • Перевірка контрагентів службою безпеки
  • Визначення списку учасників та укладення договору про конфіденційність

Етап 2: 9.10-13.10

Он-лайн брифінг учасників тендеру по категоріях License та AFB (брифінг проводиться для всіх учасників одночасно).

Надання тендерного файлу для заповнення цінових пропозицій (рейти спеціалістів та кошторис по типовим видам робіт).

Етап 2.1 : 16.10-10.11

Підготовка та презентація пропозицій по категоріях License та AFB

16.10 – 3.11 – робота агенцій над креативними завданнями

06.11- 10.11 – презентація учасниками креативних пропозицій

За результатами презентацій креативних завдань по категоріях License та AFB, список учасників Етапів 3 та 3.1 може бути звужено.

20.10 – надання учасниками пропозицій в рамках цінового файлу (рейти спеціалістів та кошторис по типовим видам робіт).

Етап 3: 13.11-17.11 Он-лайн брифінг учасників тендеру по категорії локальних брендів (брифінг проводиться для всіх учасників одночасно).

Етап 3.1 : 20.11-15.12

Підготовка та презентація пропозиції по категорії локальних брендів

20.11 – 8.12 – робота агенцій над креативним завданням

11.12-15.12 – презентація учасниками креативних пропозицій

4 етап:

10.11-22.12 – оцінка пропозицій та вибір переможців

Критерії оцінки

Креативна та цінова складова будуть оцінені у співвідношенні 70/30.

Оцінювання проводитиметься усіма бренд командами «Карлсберг Україна» та командою маркетингових комунікацій. Кожна бренд команда матиме можливість вибрати агенцію, що на її думку максимально відповідає потребам бренду.

Розподіл обсягів робіт між брендами відбудеться за результатами голосування бренд команд.

Вимоги до презентації.

Презентація відбуватиметься в онлайн форматі. На презентацію одного завдання відводиться до 2-х годин. Просимо, щоб над пропозицією працювала команда, що в подальшому буде обслуговувати бренди «Карлсберг Україна» у разі виграшу. Презентацію просимо провести команду, що в подальшому буде працювати з брендами «Карлсберг Україна». В презентацію необхідно включити структуру запропонованої команди

За підсумками тендеру буде здійснено вибір двох-трьох переможців.

Хочемо зауважити, що незважаючи на те, що в брифі будуть завдання по трьом брендам, за результатами тендеру ми розділимо весь портфель брендів «Карлсберг Україна» між переможцями.

Плановий термін завершення тендерного процесу у вигляді прийняття остаточного рішення тендерною комісією - до 22-го грудня 2023 р.

Термін співпраці: 2024-2025 рр.

За результатами роботи щорічно буде проводитись атестація. У разі високої оцінки,  співпраця пролонгується ще на 1 рік.

Максимальний термін співпраці без проведення тендеру - 3 роки.

Початок роботи - січень 2024 р.

Якщо ви хочете взяти участь у тендері, будь-ласка, надішліть запит за електронну пошту відповідальних осіб, вказаних нижче, не пізніше  22-го вересня 2023 року.

КОНТАКТИ

Затула Юлія